Surf Therapie 

Surfen op emoties 

Surftherapie combineert de elementen van de zee met het avontuur van surfenom het fysieke en mentale welzijn van kinderen en jongeren  te vergroten. Surftherapie is wetenschappelijk bewezen effectief en draagt bij aan groei op verschillende fysieke en mentale gebieden.

‘Je kan de golven niet stoppen,

maar je kan wel leren surfen!’

Vanaf september 2023 hebben wij ons aanbod uitgebreid met een aantal nieuwe therapieën, waaronder surftherapie

Surftherapie combineert cognitieve gedragstherapie met beweging. Angsten worden overwonnen in het water, maar ook met een koppeling naar praktijksituaties.

De basis van het surfen is balans en focus.

Deze twee dingen staan ook in het dagelijkse leven centraal.

Roos Gras surfen

Surftherapie is effectief bij kinderen en jongeren met:

AD(H)D


Autisme

PTSS

Depressieve gevoelens

Burn-out klachten

Stress

Spanning

Trauma

Verminderd zelfvertrouwen

Roos Gras surfen OWD

Deze vorm van therapie is volledig op maat.

Elke sessie ziet er anders uit en per individu wordt er een ander plan van aanpak gemaakt. Hierdoor wordt direct ingespeeld op de persoonlijke behoeftes.Tevens zijn er alternatieve opties indien de weersomstandigheden het surfen niet toelaten. Denk hierbij aan skaten, suppen en bodyboarden.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Naaldwijk in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo