Vacatures &  Stageplaatsen

Werken en leren bij OWD

Orthopedagoog Westland Delfland is een jong bedrijf, wij zijn nog volop aan het groeien en zijn wij ons altijd aan het ontwikkelen. Wij bieden werk aan o.a. orthopedagogen, psychologen, remedial teachers en ambulant begeleiders. 

538703AB-F0F3-478E-82B9-9B32232BD2DF

WERKEN BIJ OWD

VACATURES

Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Wel komen wij graag in contact met enthousiaste, bevlogen professionals. 
Open sollicitaties op ZZP-basis zijn dan ook van harte welkom.

LEREN BIJ OWD

STAGEPLAATSEN

Orthopedagoog Westland Delfland biedt aan masterstudenten uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs de mogelijkheid om een stage – of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. Er zijn daarnaast jaarlijks stageplaatsen beschikbaar voor diverse opleidingen en richtingen.

HBO studenten (vanaf september 2023)
Wij bieden stageplaatsen voor hbo-studenten voor minimaal 2 á 3 dagen per week voor gedurende minimaal een half jaar. Wij bieden geen BBL-plaatsen en maatschappelijke stages aan. De stages starten jaarlijks is september en februari. Solliciteren kan uitsluitend per mail.

WO Studenten (vanaf september 2023)
Wij bieden jaarlijks twee praktijkoriëntatieplaatsen aan studenten van de opleidingen Orthopedagogiek en Psychologie. Voor deze plaatsen geldt een snuffelperiode van minimaal 56 uur, startend vanaf januari. Wel vragen wij deze studenten het schooljaar bij ons af te ronden.

Tevens zijn er stageplaatsen voor masterstudenten Orthopedagogiek, Ontwikkelingspsychologie, Kinder- en Jeugdpsychologie, Gezondheidspsychologie. Deze plaatsen bevatten een gecombineerde diagnostiek- en behandelstage en er is mogelijkheid om een diagnostiekaantekening (BAPD) te behalen. Voor deze stages geldt dat de stage minimaal 24 uur per week bevat, voor een periode van 9 á 10 maanden, startend in september of februari. 

Voor het collegejaar 2022 – 2023 zijn er geen stageplaatsen meer beschikbaar.
Solliciteren kan dan ook uitsluitend en alleen op een stageplek startende vanaf september 2023.

 

Solliciteren voor een stageplaats kan uitsluitend voor collegejaar 2023 – 2024 (start september 2023) en per mail.

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Monster en in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo