OWD Academie

Binnenkort opent Orthopedagoog Westland Delfland, kortweg OWD, hier haar OWD Academie. Een plek waar ouders, onderwijsprofessionals en zorgverleners terecht kunnen voor meer kennis, theorie en advisering op de verschillende domeinen en expertises binnen OWD.

‘Leren van en met elkaar!’

 

Wat is de OWD Academie?

Binnen OWD werken wij met veel verschillende experts en disciplines. Hoe fijn is het om van een van onze deskundige meer te leren over een onderwerp waarbij jouw interesse ligt?! Gerichte kennis vanuit een deskundige, laagdrempelig en toegankelijk. Met een vleugje Westlandse nuchterheid.

Wil je meer weten? Hou dan deze pagina in de gaten! 

Webinars

Masterclasses

(online) Trainingen

Meer weten over een onderwerp? Je verdiepen in de theoretische achtergronden?

Je vindt hier binnen kort onder andere webinars, masterclasses en (online) trainingen over:

Hoogbegaafdheid
Psychologie
Dubbel bijzonderheid
Diverse labels en stoornissen
Diagnostiek
Top-down leren
Opvoeden
Trauma-sensitief lesgeven 

En nog veel meer .. 

 

Wil jij vast een voorproefje? 

Klik hier

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Naaldwijk in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo