Westlanders Netwerk

Netwerk Educatie en Ontwikkeling  

 

westlanders netwerk, logo, Orthopedagoog

Westlanders Netwerk

In de afgelopen jaren is Orthopedagoog Westland Delfland steeds meer gaan samenwerken met specialisten die vanuit dezelfde insteek werken; dit om het kind (of de ouders) te kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste hulpverlening. Via deze samenwerking is Westlanders Netwerk ontstaan, omdat wij onze zorg anders aanpakken. We kunnen snel en alert handelen en door onze samenwerking kunnen wij u een totaalpakket van hulpverlening aanbieden.

Onze specialisten:

Anneke Plugge – ’t Z-je
Bij Huiswerk begeleider ’t Z-je staat het kind centraal. Onze begeleiders werken samen met uw kind aan verbetering van resultaten.

Sanne Boon – Orthopedagoog Westland Delfland
Orthopedagoog en Kinderpsycholoog- Orthopedagoog Westland Delfland helpt kinderen en jongvolwassenen met studieproblemen en/of leer- en ontwikkelingsstoornissen.

Margareth Schnezler – mART
Kunstzinnig therapeut – Kunstzinnige therapie en coaching voor jongeren met mentale, emotionele of sociale problematiek

Marissa Morit – Centrum voor Nieuwe Leerstrategieën
Het CNLS helpt kinderen met problemen in gedrag, leren, motoriek en de algemene ontwikkeling. We gaan opzoek naar de oorzaak van het probleem.

Manuela Brasse – De Blije Student
De Blije Student helpt jongeren bij het maken van een bewuste profielkeuze, studiekeuze of beroepskeuze

Angelique Nederpel
Praktijk voor psychosociaal therapie en persoonlijke ontwikkeling met een flinke dosis Westlandse nuchterheid.

Jorien Termond – Samen met Jorien
Concrete en praktische coaching met videobeelden voor een direct en duurzaam resultaat.

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo