Locatie’s

Altijd dichtbij! 

ROUTEBESCHRIJVING ‘S-GRAVENZANDE

Orthopedagoog Westland Delfland
Franklinstraat 1 A5
2691 HB ’s Gravenzande

Orthopedagoog Westland Delfland bevindt zich in het verzamelgebouw van FlexProperty op Franklinstraat 1 te ’s Gravenzande. Onze ingang is gevestigd aan de zijkant van dit gebouw. U kunt ons bereiken middels ingang 1 A5.
Aanbellen bij Kantoor 1 A5
Rechtdoor de trap op naar boven

Parkeren
Parkeren voor de deur is gratis. U kunt parkeren op de plekken nummer 5 en 6 (schuin tegenover onze ingang) of aan de openbare weg. Fietsen kunnen in de daarvoor bestemde stalling voor de hoofdingang worden geplaatst.

page1image19388512
Lijfsupport-660-480

ROUTEBESCHRIJVING NAALDWIJK

Orthopedagoog Westland Delfland
Verhagenplein 3
2671 HS Naaldwijk

Orthopedagoog Westland Delfland bevindt zich in het verzamelgebouw Paramedisch Centrum Lijfsupport op Verhagenplein 3 te Naaldwijk. Onze ingang is gevestigd aan de zijkant van dit gebouw. 
Rechtdoor de trap op naar boven richting 2e verdieping, kamer 9 & 9a. 

Parkeren
Parkeren voor de deur is gratis. Fietsen kunnen in de daarvoor bestemde stalling voor de hoofdingang worden geplaatst.

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo