Klanten over ons

Ervaringen delen 

 

Ouders Julian (9jaar)

”ONZE ZOON HEBBEN WIJ BIJ ORTHOPEDAGOOG WESTLAND DELFLAND (OWD) LATEN ONDERZOEKEN, OMDAT WIJ ONS STEEDS MEER ZORGEN MAAKTE OVER ZIJN ALGEHELE ONTWIKKELING. OOK VANUIT SCHOOL KWAMEN ER SIGNALEN DAT HIJ OP SOCIAAL GEBIED BEGON VAST TE LOPEN. WIJ HEBBEN ONZE ZORGEN BIJ OWD BESPROKEN, HIER NAMEN ZIJ ONS GELUKKIG UITERST SERIEUS. 

ONS KIND IS MEER DAN EEN LABELTJE. DAT IS WAT ONS HIER OOK OP ONS HART GEDRUKT WERD. ER WERD EERST EEN PLAN GEMAAKT OM BREED (SCREENEND) ONDERZOEK TE STARTEN OM VERDER TE KIJKEN DAN EEN EVENTUELE DIAGNOSE. 

 HET BREDE ONDERZOEK GAF INZICHT IN STERKE PUNTEN EN HIATEN, WAARDOOR WIJ ALS OUDERS (MAAR OOK SCHOOL) BETER KONDEN BEGRIJPEN WAAR BEPAALD GEDRAG BIJ ONZE ZOON VANDAAN KWAM. NOG VEEL FIJNER VONDEN WIJ DE TIPS EN ADVIEZEN VOOR THUIS, MAAR VOORAL OOK DE UITLEG OVER HOE ONZE ZOON DENKT EN DINGEN ERVAART.

DIT ALLES HEEFT ER VOOR GEZORGD DAT HIJ NU VEEL LEKKERDER IN ZIJN VEL ZIT EN WIJ ELKAAR BETER BEGRIJPEN. SUPER!!!” 

Ouders Eva (4 jaar)

”NA VEEL WIKKEN EN WEGEN, HEBBEN WIJ UITEINDELIJK BESLOTEN ONZE DOCHTER TE LATEN TESTEN, NOG VOORDAT ZIJ NAAR DE BASISSCHOOL GING. ORTHOPEDAGOOG WESTLAND DELFLAND HIELD HIERBIJ ONZE WENSEN EN VERWACHTINGEN GOED IN DE GATEN. DE COMMUNICATIE WAS GOED, ER WERD SNEL GEHANDELD EN VOORAL HET ONDERZOEKSMOMENT HEEFT ONZE DOCHTER ALS ZEER PRETTIG ERVAREN!

WIJ ZIJN BLIJ MET HET BESLUIT ONZE DOCHTER VROEG TE LATEN TESTEN. MET DE ADVIEZEN VANUIT HET RAPPORT KONDEN WIJ EEN WELOVERWOGEN BESLUIT MAKEN VOOR DE KEUZE WELKE BASISSCHOOL HET BESTE BIJ ONZE DOCHTER PAST. DAARNAAST HADDEN WIJ NU OOK ECHT IETS IN HANDEN OM EEN GOEDE START TE MAKEN.

NU DRIE JAAR LATER ZIJN WIJ NOG STEEDS ONTZETTEND BLIJ MET ONZE KEUZE OM HAAR VROEG TE LATEN TESTEN. ZOWEL DE BASISSCHOOL EN WIJ ALS OUDERS HEBBEN HIERMEE EEN TOOL IN HANDEN OM GERICHTE DOELEN TE KUNNEN STELLEN IN DE ONTWIKKELING VAN ONZE DOCHTER EN HAAR PLEZIER IN LEREN” 

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Naaldwijk in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo