Anneke Plugge

Oudercoach  

 

roos gras Onderwijspsychologe

Anneke Plugge, oudercoach

Hebt u als ouder wel eens behoefte aan een gesprek waarin je samen met een (ervarings)deskundige je hart kunt luchten, je twijfels kunt uiten, een luisterend oor kunt krijgen en misschien wel een paar simpele oplossingen aangedragen krijgt?

Dan is onze oudercoach Anneke een prettige ondersteuning. Zij spreekt met u af waar en wanneer u wilt. Door haar jarenlange ervaring met jongeren en hun ouders (en eigen pubers) kan zij voor u het steuntje in de rug zijn dat u nodig heeft als er binnen een gezin een zorgkind is. Soms zijn er zoveel gesprekken met instanties en specialisten dat een gesprek met onze oudercoach heel opluchtend en verhelderend kan zijn.

Onze oudercoach Anneke luistert, leeft mee, deelt ervaringen en geeft geen ongevraagde adviezen. Dat kan net zijn wat u nodig heeft!

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo