Oudercoaching

Ervaringen delen

Anneke II 18 02 15

Wat?

Hebt u als ouder wel eens behoefte aan een gesprek waarin je samen met een (ervarings)deskundige je hart kunt luchten, je twijfels kunt uiten, een luisterend oor kunt krijgen en misschien wel een paar simpele oplossingen aangedragen krijgt?

Dan is onze oudercoach een prettige ondersteuning. Zij spreekt met u af waar en wanneer u wilt. Door haar jarenlange ervaring met jongeren en hun ouders kan zij voor u het steuntje in de rug zijn dat u nodig heeft als er binnen een gezin sprake is van een zorgkind. Soms zijn er zoveel gesprekken met instanties en specialisten dat een gesprek met onze oudercoach heel opluchtend en verhelderend kan zijn.

Onze oudercoach luistert, leeft mee, deelt ervaringen en geeft geen ongevraagde adviezen. Dat kan net zijn wat u nodig heeft!

Hoe?

Onze oudercoach spreekt met u af, waar en wanneer u maar wilt. Vaak wordt er op voorhand een aantal vaste gesprekken ingepland.

Voor wie?

Voor ouders met vragen over hun zorg kind die behoefte hebben aan een sparringpartner en luisterend oor.

Wat kost dat?

Zie tarieven of mail info@orthopedagoog-westland-delfland.nl voor een offerte op maat.

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Monster en in ‘s Gravenzande. Wij helpen kinderen, jongeren en (hun) ouders uit o.a. Naaldwijk, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland, De Lier, ‘s-Gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk, kortom het hele Westland. Binnen onze regio horen ook Delft, Den Hoorn, Pijnacker en Den Haag. Ook als u buiten deze gemeenten woont, helpen wij u vanzelfsprekend graag. U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling, advies en begeleiding bij onder andere autisme, ADHD en ADD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Vereniging van Orthopedagogen
SKJ_logo